top of page
  • Writer's picturemairakhatri khatri

Πώς να έρθετε σε επαφή με έναν εύκαμπτο σωλήνα σε κάποια βρύση κουζίνας


Για να συνδέσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα σε μια βρύση κουζίνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. Μια μέθοδος είναι να συνδέσετε τον εύκαμπτο σωλήνα σε μια βρύση που έχει συνδετήρα ρεύματος. Μια άλλη τεχνική είναι η χρήση εύκαμπτου σωλήνα. Ο εύκαμπτος σωλήνας έχει συνήθως ένα παξιμάδι καλού μεγέθους σε ένα μόνο άκρο και ένα νέο μικρότερο παξιμάδι ακριβώς πίσω του. Για να συνδέσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα σε κάποια βρύση, πρέπει να κρατήσετε το μικρό παξιμάδι που έχει τοποθετηθεί με ένα κλειδί και στη συνέχεια να γυρίσετε το επάνω παξιμάδι στο άλλο φινίρισμα δεξιόστροφα.


Εάν ο εύκαμπτος σωλήνας είναι συνδεδεμένος με μια βρύση που δεν θα έχει προσαρμογέα, πρέπει να λάβετε υπόψη παράγοντες για να συνεργαστείτε με μια βρύση με λείες ροδέλες στο επάνω μέρος. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε το νερό με το σιφόνι πίσω συνήθως στη βρύση. Αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια και παραβιάζει τους υδραυλικούς κώδικες. Ο εύκαμπτος σωλήνας θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει διακόπτη κενού για να αποτρέψει την επιστροφή των νερών στη βρύση.


Πρέπει να βγάλετε την κεφαλή ψεκασμού


Εάν χρησιμοποιείτε μια πτυσσόμενη βρύση, θα πρέπει να αφαιρέσετε την κεφαλή ψεκασμού για να συνδέσετε συνήθως τον εύκαμπτο σωλήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε οπωσδήποτε καλά και να καθαρίσετε τα περιγράμματα του ιζήματος και των υπολειμμάτων που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί προς τα πάνω. Επίσης, πρέπει να εξετάσετε για παρεμβύσματα εκτός από οθόνες που μπορεί να βρίσκονται μέσα στο συγκρότημα της άρθρωσης της μπάλας του γκολφ. Ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει πένσες για να τα αφαιρέσει.


Χρησιμοποιήστε το ρυθμιζόμενο κλειδί


Για να έρθετε σε επαφή με μια γραμμή σε μια βρύση κουζίνας, θα χρειαστεί να βρείτε συνήθως τη γραμμή κρύου νερού και την κανονική γραμμή νερού που θα προέρχεται από τη μεμβράνη του τοίχου. Μόλις τα βρείτε, τοποθετήστε τον ορειχάλκινο προσαρμογέα σωλήνα στη συγκεκριμένη βρύση και στερεώστε τον με ένα εύκαμπτο κλειδί. Το αρσενικό σπείρωμα στον σωλήνα του εύκαμπτου σωλήνα θα έχει τον δακτύλιο Ο, ο οποίος είναι κρίσιμος για την αποφυγή διαρροών μεταξύ του σωλήνα και της συγκεκριμένης βρύσης. Τέλος, συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα για να μπορέσετε στη βρύση μαζί με μια πλαστική επίδειξη.


Επιλέξτε έναν προσαρμογέα


Εκτός από μια βρύση με τον προσαρμογέα, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μια σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης υλικού. Η πλειοψηφία αυτών των προσαρμογέων είναι συνήθως λίγα δολάρια ΗΠΑ και θα έπρεπε να ταιριάζουν στους περισσότερους νεροχύτες. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο της βρύσης σας πριν την αγοράσετε. Οι προσαρμογείς είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στη συγκεκριμένη βρύση.


Δημοφιλή χαρακτηριστικά της κάρτας Camco Water Bandit


Ένας από τους πιο ευέλικτους και αποτελεσματικούς προσαρμογείς βρύσης θα μπορούσε να είναι ο Camco Water Bandit, ο οποίος ταιριάζει στις περισσότερες βρύσες. Ενσωματώνει ένα κινούμενο σχήμα χοάνης που μπορεί να αντέξει σε υψηλότερη πίεση νερού. Επίσης, διαθέτει τυπικό σπάγκο, που διευκολύνει τη σύνδεση ενός μακρύ σωλήνα για να μπορέσετε να το κάνετε. Μια άλλη επιλογή είναι ο προσαρμογέας βρύσης Koala, ο οποίος διαθέτει μοχλό που πιέζει τη βρύση στον δακτύλιο από ελαστικό υλικό.


Για να προσθέσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου σε κάποιο είδος μπαταριες κουζινας με σπιραλ, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε την ιδέα της βρύσης από τη βρύση. Μην ρίχνετε κανένα από τα εξαρτήματα. Μπορεί πάντα να είναι χρήσιμο να διατηρείτε μια πετσέτα μέσα στο νεροχύτη για να μην γλιστρήσουν στην αποχέτευση. Μετά από αυτό, πρέπει να συνδέσετε το θηλυκό φινίρισμα του αρμού στη βρύση της κουζίνας. Φροντίστε να σφίξετε συνήθως τη σύνδεση για να αποφύγετε διαρροή.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page