top of page
  • Writer's picturemairakhatri khatri

Köpa verktyget Sink Faucet Wrench på Hemsidan



En diskbänksnyckel är ett praktiskt verktyg som kan lossa is och muttrar och anslutningsdelar som håller en kran på plats. Denna typ av skiftnyckel är designad för att passa bakom diskbänken, där en typisk skruvmejsel kanske inte är så effektiv. Denna skiftnyckel är också ett bra alternativ eftersom den är vridbar, vilket vanligtvis hjälper den att nå rör som är utmanande att nå. Den har också en räknare på 0-90 nivåer, så att den snabbt kan komma åt rörstolpar och spänna spikar.


1 av de bästa sakerna anpassningsförmåga


En av de vanligtvis bästa anledningarna till en tvättställsnyckel är definitivt dess mångsidighet. Den kan nå bakom extra djupa handfat och är tillräckligt lång för att ge hävstång. Den teleskopiska kanalen gör det enkelt att använda den speciella T-stången, vilket ger dig ännu mer hävstång när du byter axel. Men om du upptäcker att dina kranbitar har rostat kan en person behöva skära dem själv. Kan metoden är mycket mindre invasiv, kan du behöva en fram- och återgående såg eller bågfil för att förhindra praktiskt taget alla skador.


Mindre svårt att nå de specifika nötterna


Utöver att bli mångsidig kan en skiftnyckel för diskbänkskran också vara den stora investeringen. Deras långa handtag gör det lättare att nå jordnötterna och bultarna på kranarna. Flera typer av skiftnycklar för diskbänksblandare finns tillgängliga i byggvaruhus. En individ kan välja mellan en 18-tums rörnyckel i aluminium, någon sorts 2-tums universal kranmutternyckel och till och med ett 1-tums teleskopnyckelverktyg med snabbkoppling.


Den speciella Delta-bekymmersfria avloppsfångsten


Vanligtvis är Delta Worry-Free Drain Catch ett annat verktyg som är ett enastående val för bassänger. Dess tre tum långa stil gör att den kan fungera på nästan alla vanliga blandare badrum installationer. Det kommer också tillsammans med en hållare för en tre- eller kanske fyra-slits sil behållare. RIDGID 57003 EZ Change Tap Tool är en ny diskbänksteknik med dubbla huvuden som är designad för frekvent användning.


Typiskt den teleskopiska bassängnyckeln


Den teleskopiska handfatsnyckeln kommer också att vara ett utmärkt val för att ta itu med storskaliga jobb. Dess get gör att den kan åstadkomma fästelement som råkar vara svåra att nå med andra handresurser. Med ett betyg på 4,5 stjärnor är den speciella Husky 34-tums Secure Wrench ett utmärkt utmärkt val. Om du letar efter ett billigare val är Superior Instrument 03860 6-stegs Sink Seat Wrench vanligtvis ett utmärkt val. Denna skiftnyckel kan nå muttermått upp till 2-tum, vilket helt enkelt är perfekt för storskaliga projekt.


En rörmokare skiftnyckel verktyg är ett annat fördelaktigt verktyg för rörmokare. Denna typ av skiftnyckel är skapad för att justera för att olika diametrar av VVS-rör. Dess justerbara ring gör att du kan använda samma skiftnyckel för både kök och handfat. Den är vävd i polyester som förhindrar repor och till och med skadar polerade vattenlinjeytor. Du kan också hitta en ny skiftnyckel för diskbänk i den lokala järnaffären. Dessa verktyg är tillgängliga med de flesta gör det själv anställd för och kan alltid köpas i vilken typ av lokal butik som helst.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page