top of page
  • Writer's picturemairakhatri khatri

Lage belasting van uw huishoudelijke kraan

Een lage druk op uw eigen keukenkraan kan eenvoudig door een aantal dingen worden veroorzaakt. In sommige gevallen is het ding eenvoudig en gemakkelijk vooraf in te stellen met de verplichte tools en tips. In verschillende andere gevallen kan hij professionele hulp nodig hebben. Hoe dan ook, het is belangrijk om de redenen voor een lage waterdruk te begrijpen en hoe u dit kunt oplossen. Sommige problemen zijn relatief eenvoudig op te lossen, terwijl andere misschien een kleine aanpassing in uw levensstijl vereisen. Routineonderhoud kan problemen opsporen voordat ze grote problemen worden.


Reinig de tilpasningsstykke-lijn


Een verstopte toevoerleiding is een van de meest voorkomende oorzaken van lage waterdruk op een keukenkraan. Deze specifieke leidingen en de naaf van het hoofdlichaam kunnen verstopt zijn en moeten worden schoongemaakt of vervangen. Een andere veelvoorkomende oorzaak van lage waterstress is een beschadigde toevoerleiding. Als u het probleem niet zelf kunt oplossen, overweeg dan om een ​​loodgieter te bellen om het werk te doen op basis van uw behoeften. U kunt ook proberen de leidingkaart zelf schoon te maken.


Het sanitair rond de gootsteen kan ook de oorzaak zijn van lage waterstress. Door gecorrodeerde leidingen kan zich naast vuil ook bezinksel ophopen. Problemen leiden tot lekkende leidingen en zorgen voor lage druk op uw eigen keukenkraan. Als u het zich niet kunt veroorloven om een ​​lokale loodgieter naar uw huis te laten komen, zijn er een paar manieren om het probleem zelf op te lossen.


Reinig de beluchter


Een eenvoudige manier om de drinkwaterdruk op een Nivito Belgique te verhogen, is door de betreffende beluchter te reinigen. , de boerka bevindt zich aan het einde van de tuit en dient als straalbegrenzer. De beluchter kan verstopt raken met bezinksel of mogelijk met hard water minerale afzettingen. Als de beluchter verstopt is, kan iemand proberen hem met een oude tandenborstel te wassen of hem misschien enkele uren in azijn te laten weken. Test na het reinigen de spiksplinternieuwe drinkwaterdruk. Op deze manier kunt u zien of de beluchter goed werkt.


Denk aan een nieuwe huishoudelijke kraan, u moet bedenken hoe gemakkelijk het is om de gootsteen schoon te maken. Zoek er een met verlengde extensies die snel de gootsteen kunnen reinigen en grotere containers kunnen vullen. Een persoon kan ook nadenken over de grootte en locatie van de prullenbak. Zorg er ook voor dat de nieuwe kraan voldoende ruimte heeft om onder de gootsteen te passen. Zorg ervoor dat u er een kiest die corrosiebestendig is. Sommige inferieure kranen kunnen maanden na installatie vatbaar zijn voor corrosie. Een hoogwaardige lagedruk keukenkraan moet roestvrij zijn.


Koop een nieuwe cartridge


Als u de betaling voor een ervaren loodgieter niet kunt betalen, kunt u proberen de cartridge zelf schoon te maken. Dit soort werk is relatief eenvoudig, maar vereist een beetje zorg. In sommige gevallen moet u mogelijk de hele kraan verwijderen om toegang te krijgen tot de cartridge. Een individu kan bij vrijwel elke plaatselijke winkel nieuwe cartridges kopen.


U kunt ook controleren of uw buren lagedrukproblemen hebben. Dit kan een teken worden dat de watervoorziening meestal het probleem zal zijn. Neem dan contact op met het gemeentelijk drinkwaterbedrijf om de oorzaak van de drukval te achterhalen.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page